Posted on

Sköna fiskekläder!

Här är ett regnställ i den absoluta toppklassen. Mivardis ”3in1” består av jacka, byxor och en varm tröja. Det är gjort av tre lager där de två yttre är membran som står emot 10000mm vattenstapel var för sig. På det här sättet blir materialet helt tätt trots att det andas mycket bra. Det yttre lagret är robust, smutsavstötande och rivsäkert med extra nötningsskydd på utsatta områden. Innerjackan är avtagbar, lätt, varm och andas mycket bra. Designen på hela dressen gör den lämplig både för rörliga och stillasittande aktiviteter och gör att man kastar, mäskar och drillar fisk helt obehindrat.

Flera fiskeklubbar har valt detta ställ som klubbdräkt! Kontakta oss gärna om ni vill köpa in det som klubbkläder eller om ni vill få referenser från våra kunder som köpt in dem redan.

MCW 3in1 Hardcore set