Posted on Leave a comment

Seatboxfrossa!

Har ni kollat närmare på metestationerna från italienska MK Quattro? Om inte så rekommenderar jag att ni gör det!
Katalogen hittar ni här: MK Quattro katalog 2021

Dessa är så otroligt robusta så det räcker med fyra ben. Här är det mycke tekniskt nytänk, vad sägs t.ex. om svetsade fästen för parasoll – genomgående så man kan t.o.m. förankra i marken där det är tillräckligt mjukt. Känns helt självklart när man ser det. Varför har ingen tänkt på det tidigare? “Viper Formula BRITTISH” är speciellt framtagen för engelska marknaden och kommer med överdrag och monterbar kylväska.

Det är inte bara metare som får dregla i MK Quattros katalog, de har t.ex. boxen “Special SEA” som är perfekt för allt båtfiske även om den är riktad mot surf och havsfiske. En rejäl låda i botten och två tackelfack ovanför där den övre funkar som skärbräda eller tackelbord.

Leave a Reply